Om oss

Sjukvårdskonsulterna är grundat av och tillsammans med våra medarbetare. Det ger oss som vårdbemanningsföretag en god insikt i branschen och vad det innebär att arbeta inom de olika befattningar som finns. Vi strävar efter att fortsätta utvecklas tillsammans med våra sjuksköterskor och läkare, samt vårdgivare, och arbetar ständigt för att vara en stöttepelare för sjukvården i Sverige.

Du som väljer att jobba tillsammans med oss kan vara säker på att vi tar tillvara på din fulla kompetens och lyssnar på dina önskemål. Vi vill att du ska få möjlighet att utvecklas och uppnå din fulla potential. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och att du kan fokusera på att göra det du gör bäst. Därför tar vi hand om all huvudbry, som till exempel att ordna boende och resor, och vi ger dig en kontaktperson som finns där för dig om det skulle uppstå frågor. Vi har även utvecklat en användarvänlig plattform där du enkelt kan hitta lediga uppdrag, lägga in din tillgänglighet och framföra dina önskemål.

Vi kan med stolthet säga att vi är Sveriges mest tillgängliga vårdbemanningsföretag. Du som vårdkonsult kan kontakta oss alla dagar i veckan både via telefon och mejl. Hos oss är du alltid varmt välkommen.

Journalsystem

Då journalsystemen skiljer sig mellan olika landsting har vi lathundar som underlättar för dig som konsult att förbereda dig inför ditt uppdrag. Klicka på nedanstående länkar för att komma vidare till respektive lathund. Behöver du närmare rådgivning eller introduktion i ett journalsystem, kontakta då oss så fort som möjligt.

Schyssta villkor, för att vi bryr oss!

Därför erbjuder vi alla våra konsulter:
Konkurrenskraftig ersättning
Sjuklön
Semesterersättning
Tjänstepension
Vi vill att alla våra konsulter ska känna sig trygga med oss som arbetsgivare och att Sveriges vårdgivare ska känna sig trygga att anlita en leverantör som står för kvalitet.