Intresseanmälan

Fyll i nedanstående kontaktuppgifter så kontaktas du av en handläggare inom kort.

Vårt erbjudande

Hos Sjukvårdskonsulterna garanterar vi att du som bemanningssjuksköterska kommer i första hand och det finns många fördelar för dig att välja oss. Att arbeta genom oss ger dig frihet att välja uppdrag som passar dina önskemål förlängden på uppdragen, geografisk placering samt vårdinriktning. Vi erbjuder enfrihet som gör det enklare för dig att uppnå dina mål. Här får du större möjlighet att anpassa arbetet kring ditt liv istället för att anpassa hela ditt liv kring arbetet. Här kan du snabbt och enkelt anmäla intresse som bemanningssjuksköterska. Med hjälp av våra digitala verktyg har du sen alltid möjlighet att uttrycka önskemål för tillgängliga uppdrag samt lägga in din egen tillgänglighet.

Frihet och konkurrenskraftiga löner

Något många tror är att frihet och flexibilitet kommer med ett högt pris. Så behöver det absolut inte vara. Som bemanningssjuksköterska hos Sjukvårdskonsulterna går din frihet hand i hand med våra marknadsmässigt höga och konkurrenskraftiga löner. Vi står för eventuella resor och boenden för att du ska få möjligheten att arbeta på helt nya platser runtom i landet.

samband med ditt uppdrag blir du tilldelad en direktkontakt hos oss. En konsultansvarig som alltid finns tillgänglig, alla dagar i veckan för att assistera dig när det behövs. Målet är att du som sjuksköterska ska kunna fokusera på ditt arbete på ett tillfredsställande sätt. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att få mer information om vad vi erbjuder och hur du kan bli en del av vårt team.

Vårt erbjudande

Vi på Sjukvårdskonsulterna bryr oss om dig som vill jobba som bemanningsläkare. Genom långsiktigt tänkande och vår genuina önskan att du som läkare är glad och nöjd. Då kan vi tillsammans skapa en gynnsam miljö för alla parter. När du väljer att arbeta som bemanningsläkare hos oss hardu kontroll över din egen frihet. Vi vill att du ska få möjlighet att anpassa ditt arbete utefter ditt liv och inte tvärtom. Därför har vi ett mycket enkelt system där du på ett smidigt sätt kan lägga in din tillgänglighet och få information om vilka uppdrag som är tillgängliga. Är du intresserad av ett längre uppdrag, eller kanske bara några få arbetspass? Kanske är du nyfiken på hur det är att arbeta i en helt ny stad? Anmäl ditt intresse som bemanningsläkare hos oss idag för att få möjligheten att styra över din arbetstid utan att förlora inkomst.

Enklare vardag och ekonomisk stabilitet

Hos Sjukvårdskonsulterna erbjuder vi inte enbart frihet. Vi vill förenkla din vardag. Du får en direktkontakt hos oss som du alltid kan höra av dig till om du har funderingar eller om problem skulle uppstå. Det viktigaste är att du som läkare ska kunna rikta ditt fokus och din energi på att utföra ditt arbete på ett tillfredsställande sätt.

För oss är det viktigt att du får det bästa av två världar. Därför erbjuder vi marknadsmässigt höga och konkurrenskraftiga löner. Om du behöver resa till något av dina uppdrag och eventuellt skaffa ett tillfälligt boende, står vi för kostnaderna. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att få mer information om vad vi erbjuder och hur du kan bli en del av vårt team.

Vårt erbjudande

Vi på Sjukvårdskonsulterna erbjuder dig som vårdgivare rätt kompetens och personal för ditt behov. Vi tillhandahåller läkare och sjuksköterskor för såväl korta som långa uppdrag. Vi agerar snabbt vid akuta uppdrag där hjälpen behövs snabbt. Som vårdbemanningsföretag och rekryterare inom branschen förstår vi hur oerhört viktigt det är att inte bara kunna erbjuda en läkare eller sjuksköterska med kort varsel. Det är minst lika viktigt att kunna leverera rätt kompetens och rätt person för arbetet. Med vår breda erfarenhet och vårt brinnande intresse för vårdbranschen är vi därför ett tryggt och kvalitetsinriktatvårdbemanningsföretag som ser detaljerna såväl som helheten. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med frågor och för att få mer information omvilka tjänster vi kan erbjuda dig som vårdgivare.